Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring


Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://stagevu.com/video/klcsopvzabaa

Yes idag, imorgon och i övermorgon blire den här trion som får stå i rampljuset , alla har sett dom men jag tycker faktist att det är värt att ta ännu en titt.
Första filmen i triologin Lord of the Rings, och jag vet egentligen inte om jag behöver ta själv storien eftersom alla har sett den här men jag kan dra det snabbt.
Filmen handlar till största del om Frodo Baggins (Elijah Wood) som bor i The Shire * eller Fylke som det så fult heter på svenska *. Han får tag på en mycket speciel ring som har makt att förstöra världen om den kommer i fel händer. Tillsamans med sina vänner Sam (Sean Astin) Marry (Dominic Monaghan) och Pippin(Billy Boyd) ger han sej ut i världen på uppdrag av Gandalf The Grey(Ian McKellen) för att föra ringen till säkra händer. Givetvis går det inte så bra och dom stöter på fara efter fara och ringes onska påvärkar alla i dess närhet. Dom tar sej till Staden Rivendale där dom upprättar "The Fellowship" , brödraskapet på ren svenska, nästan! Tillsamans med , Aragon(Viggo Mortensen) Gimli(John Rhys-Davies) Legolas(Orlando Bloom) Boromir(Sean Bean) ska dom förgöra ringen en gång för alla genom att slänga den i logorna av Mordor. Vägen är lång och våra hjältar sätts inför flera prövningar och storslagna äventyr.

Jag gillar den här filmen och jag gillar hela serien men jag tycker att det är sjukt svårt att sätta en poäng på serien så om du har lust får du hemskt gärna kommentera vad du tycker serien är värd och varför.

Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://stagevu.com/video/klcsopvzabaa


Passchendaele


Se filmen onile
KLICKA HÄR!

http://www.movshare.net/video/495a68ba6322a

Här om dagen blev det krigsfilm, Passchendaele.
Den är baserad på Slaget som Passchendaele i Frankrike under första världskriget. Den handlar om krigsveteranen Michael Dunne (Paul Gross) som blir skadad och hemskickad till Kanada, han skrivs ut som att vara psykiskt skadad och blir därför inte tillbaka skickad till kriget. På sjukhuset blir han omhändetagen av en sköterska vars namn han senare får veta är Sarah Mann (Caroline Dhavernas). Väl hemma i kanada igen träffar han Sarah som också dragit sej tillbaka från kriget. Han börjar genast stöta på henne, men hon inte lättfångad. Hennes lille bror, David Mann (Joe Dinicol) är 18år men har svår astma  det är därför han fortfarande bor med sin syster. Deras far åkte till kriget för längesen och dog där, fast på fel sida, på tyskarnas sida. Då han immigrerat till kanda som föredetta tysk. På grund av detta så blir David och Sarah smutskastade och alla hatar dom för deras far. Michael försöker hjälpa så gott han kan genom att inte låta David åka till kriget, och låta Sarah bo i hans lägenhet. Men det finns inget David vill mer än att åka ner till kriget för att visa att han är Kanadensare och förtjäna sin flickväns hand. Till slut lyckas han med att bli skickad till kriget och Sarah blir ursinning och tror att det är Michael som fått in honom i armén. Men så är det inte , och för att få Sarah att må bättre så låter även Michael sej bli skicka in i kriget , igen.

Bra film måste jag säga, snygga effekter och bra ljud! Skapar en väldigt verlkighetstrogen bild av slaget vid Passchendaele. Mycket sevärd 7/10.

Se filmen onile
KLICKA HÄR!

http://www.movshare.net/video/495a68ba6322a


The Green Mile



Ooooh , nu äre dags för en riktigt bra film! Faktist en i listan av övernaturliga filmer som jag verkligen gillar , för den är egentligen inte så mycket övernaturligt ... i alla fall inte hela tiden. Det är Steven Kings bok , med samma titel som hamnat på duken boken släpt 96 filmen1999.
Den handlar i alla fall om fångvaktaren Paul Edgecomb (Tom Hanks) som jobbar som fångvaktare på avdelning 10. Den är avsedd för dödsdömda fångar och kallas även , " The Green Mile". En dag får dom in en mycket speciel fånge John Coffey (Michael Clarke Duncan) , han är en svart man på 7 feet * de är jävligt stort * och är dömd till döden för att ha våldtagit och mördat två små flickor. Han är rädd för mörkret och gråter ofta på natten , vilket inte alls passar in på hans kropps storlek. Han sitter tyst i sin cell och stör ingen och är mycket vänligt och snäll om han blir tilltalad. Ungefär samtidigt dyker en ny fångvaktare upp Percy Wetmore (Doug Hutchison) , han är kaxig, arrogant och blir genast ogillad , men han"knows people, big people". Han inser själv snabbt att ingen gillar honom och använder det till sin fördel, han vill sköta nästa avrättning då lovar han att byta avdelning. Ingen gillar Percy och specielt inte John Coffey, honom är det något med , något mycket specielt, men vad?

Jag skrev så där i slutet för att jävlas lite så ni ska titta på filmen, för den är värd att se 8/10 ingen tvekan, stenhårda poäng. Helt eneklt bara att kika! Once again , go Tom Hanks!

Se filmen online!, OBS dålig kvalité men hittade inget bättre , tyvär:           http://www.tvokay.com/redir4.php?l=aHR0cDovL215bW92aWVzLndzL1ZpZXdWaWRlby5waHA/dGlkPTImcGlkPTc2NiZpZD0yMjI1Iw==


On Her Majesty's Secret Service



Har inte blivit så mycket film på sistonde pga skolstart. Men nu några recensioner framöver kommer det bli mycket bond, anledning , köpte 10st från cdon på deras super rea. Jag tittar inte i ordning så klaga inte på det , jag bara tar en random ur högen.

Först ut On Her Majesty's Secret Service sjätte av filmerna. 1969 med George Lazenby som James Bond.
Bond är ute och kör i Portugal på bärgsvägar när han blir omkörd en kvinna som han givetvis följer efter. Dåligt gjort , han blir överfallen av tre okända män och kvinnan försvinner från platsen. Han träffar kvinnan senare på sitt hotell hon heter Tracy di Vicenzo (Diana Rigg) , och ni vet ju hur Bond är, höhö , nästa morgon ligger hon inte längre i hans säng och personalen säger att hon checkade ut tidigt samma morgon.
Bond ska just till att lämna hotelet själv när han åter igen blir överfallen av dom mystiska männen , dock gör han inget motsånd den här gången då dom är mer förberädda och beväpnade. Dom för honom till sin boss Marc-Ange Draco (Gabriele Ferzetti) som vill köpslå med Bond. Han vet att Bond är ute efter Ernst Stavro Blofeld ( Telly Savalas ) och kan ge honom den information han behöver , men i utbyte vill han att Bond ska gifta sej med hans dotter, Tracy. Han tackar ja , men Tracy får givetvis reda på plotten och ogillar den skarpt. Bond tar åter upp jakten på Blofeld med ny information och det blir en typsik Bond-film.

Som sagt , ren Bond, massvis med snygga kvinnor,bilar,snabba biljakter och den alltid lika iskalla Bond. Med tanke på årgången så gillar jag den men 6/10 blir det trotts allt. Cool 60-tals film.


Letters from Iwo Jima



Igår vare dags att äntligen titta på den här omtalade rullen. Den va bra , precis som många påstår att den är!
Den handlar i alla fall om Saigo (Kazunari Ninomiya) som är en menig i den Japanska armen. Han tillsamans med sin pluton har blivit beådrade att beskydda ön Iwo Jima från det uppkommande amerikanska anfallet. Redan innan själv invaderingen börjat så vet Japanarna att dom är underlägsna, både i manskap,fordon och teknologi. Men dom har nått som inte Amerikanarna har , diciplin, eller det är i alla fall vad dom tror.
Det har inte lång tid innan amerikanarna har trängt igenom den första försvarslinjen och totalt utplånat deras befästningar, inte bara själva utan en galen kapten beodrar alla i första linjen att begå självmord. Men Saigo vägrar och flyr tillsamans med sin vän Shimizu (Ryo Kase) upp mot dom högre befästningarna. På vägen stöter dom på flera i samma situation. Men väl framme i dom nordliga grottorna ifrågarsätter en löjtnant varför dom fortfarande lever? dom skulle ju dö i sina poster. Som tur är blir dom räddade av den godsinnte Generallöjtnantanten Tadamichi Kuribayashi (Ken Watanabe).
Deras desperata kamp fortsätter mot dom alldeles för överlägsna amerikanarna. Tokyos order , Dö för ett hemland.

Måste säga att den var rätt bra , dock kanske inte en helt vanlig krigsfilm men den är väldigt värd att titta på! 7/10 utan tvekan. Se den! 2,20 låter kanske lite mycket men tiden går fort när filmen är bra!
Dock finns det ingen bra streamlänk tyvär, jag fick hoppa runt bland massa för att kunna se klart den. Hyr eller låna av nån polare , kan nästan säga att den till och med är värd att köpa! Go Japan

Streamlänk till filmen                              --- Letar efter bra , skirv gärna om du skulle hitta en! ---



The Shawshank Redemption



The Shawshank Redemption eller som den heter på svenska , Nyckeln Till Frihet är en mycket "fängslande" film, ett fängelsedrama som handlar om Andy Dufresne ( Tim Robbins ) som oskylldigt dömms för mordet på sin fru och hennes älskare. Han döms till två livstids fängelse straff i Shawshank, en anstalt i Maine, Usa. Väl inne i fängelset hållar sig mest för sig själv och pratar inte med någon under två år. Under den tiden blir han misshandlad och våldtagen av ett gäng med fångar, " dom är inte homosexuella , för att vara homosexuell måste man vara människa och dom kvalifiserar sig inte ".
Efter ett tag lär han känna "Red" Redding ( Morgan Freeman ) som suttit i fängelset i 20år när Andy anländer till anstalten. Andy kan mycket om bokföringar och pappersarbete när det gäller pengar och han utnytjar det genom att vinna vakternas tillit och förtroende i utbyte att han hjälper dom med sina pengar. Även fängelsedirektören ser sin möjlighet och börjar tjäna stora pengar tack vare honom. Men Andy glömmer aldrig att han sitter där dömd för ett bortt han inte begått, men han vet vad han gör och spelar sinna kort rätt.
Mycket bra film , väl gjord , nominerad till 7 Oscars. Fängelse darma när de är som bäst. Bara att titta på helt eneklt Stark 8/10.

Se filmen online!.              http://www.movshare.net/video/vr502vrtgxtun


The Forbidden Kingdom



Igår blev det bara nån random film , The Forbidden Kingdom från 2008.
I början var det läskigt likt karate kid, en kille som typ hamnar i trubbel med nått coolt gäng, you get the point. I alla fall så är den här killen Jason (Michael Angarano) älskar i alla fall kungfu filmer och brukar regelbundet besöka en gammal man i China Town för att köpa filmer. Men en natt så hotas han av ett gäng och tvingas få in dom i den gammle mannens butik för dom planerar att råna den. Men så blir den gammle mannen skjuten av gäng ledaren och Jason blir vittne , men jason springer och lyckas få med sej en stav i jakten och staven teleporterar honom till en annan värld, " The Forbidden Kingdom". Där träffar han Lu Yan (Jackie Chan) som berättar för honom att staven är magisk och att den staven är det enda som kan rädda deras värld. Jet Li är också med men kommer in lite senare och givetvis är han sansad och as cool, som vanligt!
Som ni säkert förstår vid det här laget , det är en äventyrsfilm , med mycket överdriven kungfu, humor och en gnutta kärlek. Ja det är väl ingen riktig höjdare enligt mej, men jackie Chan är alltid rolig att titta på. Hur som helst så går den väl att kika igenom men inget jag skulle liksom ta mej tid för. De blir nog 4/10, nja så där

Streamlänk till filmen            http://www.moviestream.se/video/282-Forbidden_Kingdom_2008.html


Swordfish


Såg nyss på Swordfish, den är kanske inte nyast men den håller än.
Den Handlar om Stanley Jobson (Hugh Jackman) som är världens bästa hacker men som blivit avstängd totalt från internet och datorer. Han har suttit i fängelse i två år och förlorat vårdnaden av sin dotter. Hans föredetta fru tar nu hand om henne tillsamans med sin nya man , som förövrigt är en av dom största porr-producenterna ( Bra start i livet för den flickan ). Givetvis gillar inte Stanley detta men han kan inget göra eftersom han inte har tillräkligt med pengar för att kunna hyra en riktigt bra advokat som kan via rättsväsendet få tillbaka dottern. Men så en dag kommer en "brud" förbi honom, Ginger Knowles (Halle Barry) som ger honom ett mycket intressant erbjudande, hon vill att han ska möta en man kallad Gabriel Shear ( John Travolta ) och bara för att träffa honom erbjuder hon 100 000$ , det är ju nästan gratis pengar , vad kan gå fel...? Anledningen att  Gabriel vill träffa honom är för att han söker en hackare , den bästa hackaren! Gabriel är en man utan gränser och gör i princip vad han vill , han har makt och han vet hur han utnytjar den till fullo. Han vill råna en bank ... via ett nätvärk... banken är värd 9.5 Miljarder dollar , det perfekta jobbet för Stanley , eller inte. Han säger givetvis nej eftersom han inte vill beblanda sej med brottslingar igen. Men givetvis blir det så i alla fall. FBI har nu fått vittring att nått är i görningen Agent J.T. Roberts (Don Cheadle) leder utredningen mot Gabriel , utan att veta att han har full koll på vad FBI håller på med. Han lirar kallt.
Rätt cool film , mycket special effekter. Men den är så typsik americansk , "skjuter-bil-spräng-i-luften" stuket typ. Jag fastnar inte riktigt för den , men det är ju bra skådespelare. Ingen höjdare men den duger för en tordagskvällsfilm , 5/10 får räcka tycker jag, säkert påkostad men det kunde gjorts lite mer intressant , annars helt okej!

Streamlänk till filmen      http://www.moviestream.se/video/515-Swordfish_2001.html



We were Soldiers



Ännu en höjdare enligt en annan. Mel Gibsons krigsfilm , We Were Soldiers.
Fransmännen klarade inte trycket, nu är det dags för americanrna att visa framfötterna i Vietnam. Lt. Col. Hal Moore ( Mel Gibson ) ska leda sin pluton in i en av dom första attakerna i kriget. Dom flygs in mitt i vietnamesiskt teritorium för att ta kontroll över den strategiska punkt där det finns stora vietnamesiska befästningar. Man landsätts snabbt och effektivt men snart sprider man ut sig och då gör vietnameserna sitt drag och skär av en enhet totalt. Presset på Americanarna blir hårt och det börjar skymma. Ammuntion,proviant och vatten börjar snabbt att sina och L.t Moore står med kniven på strupen, detta måste vändas till varje pris.
Ännu en bra krigsfilm , kanske inte världens längsta / bästa handlning men man får en väldig insyn i hur kriget var.
Den är också mycket sorlig eftersom man hela tiden även får följa med Moors fru som tar åt sej att dela ut breven till fruarna som förlorat sina män. Allting i filmen är gripande och man lever sej verkligen in i den. Ännu en film man måste se för att förstå. Finns inte så mycket annat att säga än , se den. Väldigt sevärd 8/10 , mycket Gripande

Streamlänk till filmen         http://www.cinecast.us/7693_we_were_soldiers.html



Saving Private Ryan


Nu är det dags. Min favorit film, någonsin. 5 Academic Awards. Av Steven Spielberg. Saving Private Ryan.
Den här filmen är lång och helt underbart bra , men jag kan dra början iaf.
Den handlar om Capten John Miller ( Tom Hanks ) och hans kompani som deltar i landstigningen i Normadie 1944. Efter landstigningen blir Miller beordrard direkt från chefs stabeln att utse en enhet för ett special uppdrag, hitta en soldat vars mor förloat 3 av sina 4 söner i kriget, detta för att lindra sorgen för modern. Ingen gillar den här idén, varför offra 8 man för 1? Men en order är en order och mannan väljs... Tom Sizemore - Sgt. Mike Horvath, Edward Burns - Pvt. Richard Reiben, Barry Pepper - Pvt. Daniel Jackson ,Adam Goldberg - Pvt. Stanley Mellish, Vin Diesel - Pvt. Adrian Caparzo, Giovanni Ribisi - T-5 Medic Irwin Wade, Jeremy Davies - Cpl. Timothy P. Upham. Soldaten som ska räddas heter James Francis Ryan ( Matt Damon ) och är släppt över franrike samma natt som invasionen med luftburna enheter , dock så blåste det väldigt mycket under natten vilket gjorde att dom är utspridda över ett enomrt område. " Det är som att hitta en nål i en nålstack ". Men dom börjar helt eneklt söka, gå från enhet till enhet, grupp till grupp , soldat till soldat. Under vägen stöter dom på en hel del tyskar och elende.
Det här ger en väldig insyn om hur verkligen kriget såg ut och  är extremt gripande. Det finns egentligen inga ord för filmen , man måste se den för att förstå, men om jag skulle skriva några beskrivande ord skulle det vara , Spänning,Action, Brödraskap, Elende och gripande. Det här är den bästa krigsfilm jag någonsin sett och den spöar alla andra filmer också. Kan inte säga nått annat än se den , 10/10 jag tvekar inte en sekund på den poängen. Underbart bra resigör, skådespelar och tema kan det bli bättre?

Streamlänk till fimen          http://www.movshare.net/video/ci7aqm7xk9pf5



X-men origins - Wolverine


Ah äntligen säger jag bara , ännu en X-men film , jag tycker dom är coola mest tack vare Hugh Jackman, jag menar han är faktist as cool!
Den handlar i alla fall om hur Wolverine (Hugh Jackman) blev Wolverine. Det börjar när han var mycket liten då han av misstga ( om man kan säga så ) dödar sin egen far. Han och hans bror som  redan då är mutanter flyr från sitt hem och svär att alltid ta hand om varandra året är då ca 1850. Han och hans bror växer upp och är med i både americanska inbördesrkiget , första världskriget , Andra världskriget och i Vietnam, och nej dom är inte halv döda 120 åringar i vietnam , dom åldras inte. Men i Vietnam tappar  Sabertooth ( Liev Schreiber ) kontrollen och dödar en ameriansk soldat. Dom blir dömda till avrättning men som säkert alla vet så helar Wolverine sej själv om han blir skadad , samma gäller hans bror. Efter att "dödsdommen" genomförst blir dom slängda i fängelse igen då en mystisk person kommer till dom. William Stryker ( Danny Huston ) heter han och han ska sätta ihop ett special-team för att riskfyllda operationer , på uppdrag och americanska armen. Han samlar ihop flera olika mutanter med flera olika begåvningar och talanger. Deras första uppdrag, hitta ett mycket specielt och ovanligt matiral. I all uppståndelse över det här matrialet så stryker många civila med , eller rättare sagt avrättas av den här special styrkan. Detta gillar givetvis inte Wolvarine och han lämnar dom och går under jorden. Några år senare blir han åter igen kontaktad av Striker som vill gör något slags experiment på honom. Givetvis tackar han nej, eller ja tackar och tackar , han ber honom att dra åt helvete. Men senare samma dag blir hans älskade mördad , och Wolvarine vet av vem, Sabertooth. Han tar genast upp jakten och hittar honom , men Wolvarine är alldeles för svag och får stor stryk. Åter igen kontaktar Striker honom och ber honom att komma och kolla på hans experiment. Den här gången går han med på det , och blir själv försöksperson. Dom ska förstärka alla hans ben med det mystiska materialet. Efter processen är han död , men något får hans hjärta att starta igen och Striker ser sin chans och beordrar att radera hans minne. **** ( Ni som sett filmerna vet att Wolvarine inte vet vart han kommer ifrån eller vilka hans föräldrar är, därför tror man att han lyckas radera i detta skede men icke! ) **** Wolvarine vaknar till liv innan dom hunnit ge honom serumet som ska ta bort alla minnen. Han flyr och tar nu upp jakten på både sin bror och Striker.

Det blev mycket att skriva där men så blir ibland. Vad ska man säga? as skön film typsik X-man med cola effekter och mycket action. Finns inte så mycket mer att säga , stark 7/10 , mycket sevärd. Go Hugh Jackman!

Streamlänk till filmen      http://www.zshare.net/video/630838014d2073ba/



Tropic Thunder


Såg precis klart på den här mycket spciella komedin, sent ute jag vet men den var inte planerad och jag hade inget bättre för mej.
Tropic Thunder handlar om ett gäng skådespelare i en storbudget film som blir en total flopp under inspenlingen i Vietnam. Filmen som spelas in ska vara en typsik vietnamn krigsfilm baserad på en bok skriven av en krigsveteran. Hur som helst hotas filmen med att läggas ner då bokförfattaren kommer på den brilljanta idén att skicka ut dom i djungeln på riktigt! Utan producenter,kamrea team,assistenter och kabel-tv. Man rigger hela djugeln med gömda kameror och sätter ut  dock blir det inte som dom tänkts och grabbarna blir lämnade åt sitt öde. Dock har dom lämnat Vietnam och befinner sej nu i grannlandet Laos, krankrets pardisland där dom råkar snubbla över en stor liga med langare som tillfångatar en av skådespelarna. Med låtsas vapen och sina skåderspelartalanger ska dom fri ta honom innan det är för sent.

I rollerna har via bla. Ben Stiller - Tugg Speedman, Jack Black - Jeff Portnoy, Robert Downey Jr - Kirk Lazarus och Jeff Kahn - Snooty Waiter . Tom Cruse är också med men ni kommer garanterat inte känna igen honom, när jag såg eftertexterna trodde jag inte mina ögon, han spelar i alla fall Les en penger/makt galen kille som står betalar själv filminspelningen.
Rätt kul film , den har sina stunder men jag tycker aldrig att man fastnar , typisk Ben Stiller film, och då får den ju "Ben Stiller-effekten" man tröttnar nästan. Men den dög väl att titta på , dock får den inga höga poäng men som sagt den har sinna stunder. Kanske sevärd vad vet jag , det är upp till dej! 4/10 då är jag snäll, fan av krigs film , men inte av nån som gör parodi av en krigsfilm. Men jag måste påpeka att det är omöjligt att gissa att det är tom cruse , kommer inte kunna släppa det på ett tag. Hejja Sminkaren!

Streamlänk till filmen                     http://www.moviestream.se/video/276-Tropic_Thunder_2008.html



Harry Potter and the Half Blood Prince

Igår vare Harry Potter som stod på menyn. Kusinen och jag pallrade oss till Metropol i borlänge och så fanns de bra platser på Potter så det fick bli den.
Det är nu det 6:e skolåret på Hogwarts för Harry ( Daniel Radcliffe ) och hans vänner. Det står nu klart att Voldermort är fullt levande och på fri fot. Mörkrets armér har börjat mobliserat sej och försöker ta sej in på internatskolan för trollkarlar och häxor. Mystiska saker har givetvis börjat händ och Harry börjar komma allt närmare Albus Dumbledore ( , rektorn på skolan. Han vet , precis det som alla andra bara kunnat gissa, Harry är den utvalde. Förtrollade amuletter, mörka varelser och högflygande äventyr är vardag för Harry, när han nu ställs mot nya faror och finder , vem kan man egentligen lita på?
Jag tycker att den här filmen har de gamla Harry Potter stuket men att dom gått ännu längre genom att kör ner lite mer komik och kärlek i den stora smeten. Ah kärlek finns det gott i den här filmen , som en viss kusin uttryckte det " Alla går fan bara runt och är kåta ". Det stämmer faktist, dom har tagit det till en lite ny nivå för en lite äldre publik , vilket är ett smart drag eftersom dom som från början tittade på Harry Potter nu också växt ett par år men det är ju också helt naturligt. Jag tycker att det är mycket mer Ron (Rupert Grint) och Hermione(Emma Watson) , specielt Ron som filmen faktist kretsar helt runt då och då men det är bara roligt! Det enda jag har att klaga på är slutet som är ett riktigt To Be Continued slut , men de kan man leva med.
Trollstavar,komdi,spänning,häx-hattar,långa skägg,romantik och ett gott skratt är egentligen vad den här filmen erbjuder och jag som inte läst boken tycker den leverar riktigt bra och når ut till publiken på ett mycket "smart" sätt. Poäng, en svag 8, får jag nog säga, bästa Harry Potter hitills, 8/10, bravo Ron.


Youtube

Jag vet jag är sjukt seg när de gäller videos och sånt men jag har hittat två st som jag inte kan få nog av som DU också borde ta en titt på.
Dels är det Mastering Swedish som egentligen är en kille som försöker lära sej svenska , men asså de där lärmatrilet är helt jävla vrickat. as roligt att lyssna på , cant get enough. ** http://www.youtube.com/watch?v=6Cw8cKQ6SN0&feature=related **
Det är skit bra tro mej lyssna på alla och njut.

Och den här då.... Americans are NOT stupid... den är fan helt jävla underbar och från och med nu ser jag ner på americaner! de här är helt underbart att titta på  ** http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE **

RSS 2.0