Surrogates



Se filmen online!
KLICKA HÄR!!
http://milledrive.com/videos/30356/Surrogates_2009_.html

Senaste Brude Willis filmen. Plotten i stort är att männsikor lever med alias robotor som är dom styr hemmifrån. Dom är så avancerade att man känner allt som roboten känner och kan göra i princip vad du vill som du i vanliga fall inte kan. Inte sett hela tyvär men skriver mer sen!


Se filmen online!
KLICKA HÄR!!
http://milledrive.com/videos/30356/Surrogates_2009_.html



Ice Age 3 Dawn of the Dinosaurs




Se filmen Online
KLICKA HÄR!

http://www.divxstage.net/video/b3d034t6kk2bn

Bara till att börja med, se den på engelska , snälla? Det gör i alla fall jag jämt när det gäller sånna här animerade filmer!
Det här är den tredje Ica Age filmen , om jag inte misstar mej ? För att hänga med i den här recesionen bör du ha sätt dom första filmerna! Men de kanske funkar endå.
Filmen börjar med att man får veta att Ellie (Queen Latifah) och Manny ( Ray Romana) ska få barn. Ingen är mer uppspelt över det här än Sid ( John Leguizamon ) som nästan betraktar barnet som sitt eget. Den enda i "flocken" som egentligen inte gillar detta är Diego ( Dennis Leary ) som bestämmer sej för att hans tid i flocken är förbi och han lämnar dom tidigt i filmen. Sid , han blir svartsjuk eftersom han också villha ett barn, så lämnar också flocken och i sin desperat stund hittar han tre ovaktade ägg. Han tar dom och springer sin väg illa kvikt. Han leker med sina nya "barn" ger dom namn och hela köret. Morgonen där på så är äggen bara skal , dom har kläckts och brevid Sid sitter tre stycken livs levande dinosarier... han blir överlycklig! Givetvis finns det en mamma som letar efter ungrna och nu kommer även hon ut i Mamutarnas värd och tar med sej barnen tillbaka. I sid desperat kamp mot denna jätte åker även han med ner under isen , ner i dinosariernas värld. Ellie och Manny ser det hela och det gör även Diego , vem missar en 20 meter hög dinosearie som klampar förbi? Och med Crash och Eddie ( Seann Willam Scott, Josh Peck ) Så begär dom sej ner under isen i jakten på sin bortrövade vän.
Givetvis följer även den där , saken? med ekollonet med ner, och den här gången har han även en vän med sej, eller ja vän och vän, Flickvän! Väl nere under isen i dinosariernas värld hittar dom en ny vän Buck ( Simon Pegg ). Som bott där nere länge , enligt han själv i alla fall. Han är en sjövild och galen vessla som springer runt där nere och efterliknar Indiana Jones. Deras sökande fortsätter nere i Dinosariernas rike och många faror och ett spännande äventyr väntar.

Jag tycker den va bra faktist, jag gillar Ice Age , den kanske inte är bättre än dom första filmerna men den är fortfarande väldigt sevärd , specielt om du som jag som sagt sett dom första. Ljud och bildmässigt är den givietvis i klass med dom första och det är inte mycket stora ändringar. Det är helt enkelt ännu en Ice Age film! betyg, en STARK sjua, 7/10 men den är absolut sevärd. Lite Action, humor och ett gott skratt de är vad Ice Age är , Hejja Sid!

Se filmen Online
KLICKA HÄR!

http://www.divxstage.net/video/b3d034t6kk2bn



Harry Potter and the Half-Blood Prince



Se filmen online!

KLICKA HÄR!

http://tvshack.net/movies/Harry_Potter_and_the_Half-Blood_Prince__2009_/


Jag tänker nog inte skriva nått om den här filmen för om jag gör det så är chansen stor att jag får nått psykfall till Harry Potter-fan på mej för att jag stavat någons namn fel eller nått... Nej så de är bara titta om ni följer serien. Förresten är det rätt bra kvalité på den här så om du har dåligt internet kan streamen sacka lite. Förresten kom jag på nu att jag faktist har skrivit om den tidigare, så om nån har lust kan ni ju leta i arkivet.



Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://tvshack.net/movies/Harry_Potter_and_the_Half-Blood_Prince__2009_/




You Don’t Mess With the Zohan



Se filmen online
KLICKA HÄR!

http://tvshack.net/movies/You_Don_t_Mess_with_the_Zohan__2008_/

Den krigströtte supersoldaten Zohan vill lämna mellanöster och starta ett nytt liv , som frisör. Hans föräldrar hånar honom , eller ja alla hånar honom. Men i usa blir han älskad för sina mästerliga färdigheter i hårklippning och styling!
Nja , de blev ju som man trodde underhållande men Adam Sandler , inte för att jag inte gillar honom som person men hans filmer ballar ur i slutet och du tröttnar. Nästan samma här 6/10.
Se filmen online
KLICKA HÄR!

http://tvshack.net/movies/You_Don_t_Mess_with_the_Zohan__2008_/


Inglourious Basterds



Se filmen online
KLICKA HÄR!

http://www.novamov.com/video/5miwglsm10bl2

( OBS Cam men den är den enda som finns som stream just nu! )


Mitt under andra världskriget hetta skickas en trupp amerikaner , " The Basterds" in långt bakom dom tyska fronterna. Dom sprider skräck i dom tyska leden och bland dom högt uppsatta tyskarna. En stor primiär på en tysk film ska hållas i Frankrike och dom flesta tyska generalerna och andra personer så som Goebbels och Himmler ska närvara. Men den senaste informationen indikerar även att Hitler ska närvara. Hela den Nazistiska chefs stapeln i en liten salong, för bra för att missa.
Men det dom inte vet är att även ägaren av salongen avskyr nazister och hon tänker göra sin roll i det hela.
Rätt underhållande film , blodig  men underhållande. Den når ändå inte riktigt ut till mej och jag tycker att Brad Pit nästan är lite för cool. Men den har sina stunder inte minst med sina komiska inslag som jag verkligen gillar. Man bör nog se den för poängen hamnar på 7/10.

Se filmen online
KLICKA HÄR!

http://www.novamov.com/video/5miwglsm10bl2

( OBS Cam men den är den enda som finns som stream just nu! )


Public Enemies



Se filmen online!
KLICKA HÄR DEL 1

http://www.wisevid.com/view_video.php?viewkey=eh6xe3bfra5osb956565#

Se filmen Online!
KLICKA HÄR DEL 2

http://www.wisevid.com/view_video.php?viewkey=dp6gbrpfy8r4xyd41414#


J Edgar Hoover, omstridd chef för FBI inser att han måste ta i med hårdhandskarna för att stoppa Dillinger, Pretty Boy Floyd, Baby Face Nelson och alla de andra som tömmer bankkontoren genom våldsamma attacker mot personal och polis. Vid ett par tillfällen lyckas FBIs specialstyrka, G-Men, fånga in Dillinger som underhåller pressen med skämt och charm och han lyckas alltid rymma. Melvin Purvis prickskjuter Pretty Boy Floyd vid ett flyktförsök och Hoover ger honom resurser att ta in några hårdingar från Texas för att slutligen fånga in eller döda John Dillinger. Det blir en spännande fight som får sin final på en biograf som visar en Clarke Gable film med en svekfull kvinna…
Den är cool och bra men jag hade nog förväntat mej ännu lite till men poängen blir 8/10! Johnny och Chrisitan är ju grymma!!



Se filmen online!
KLICKA HÄR DEL 1

http://www.wisevid.com/view_video.php?viewkey=eh6xe3bfra5osb956565#

Se filmen Online!
KLICKA HÄR DEL 2

http://www.wisevid.com/view_video.php?viewkey=dp6gbrpfy8r4xyd41414#


The Hangover



Se filmen Online!
KLICKA HÄR!

http://www.novamov.com/video/4a5d4d6cb92d6

Den filmen handlar om en svensexa som inte direkt går som planerat. Doug ska precis till och gifta och ska ha en svensexa med sina kompisar i Las Vegas. Det blir världens vildaste natt och ingen minns nått av den och morgonen där på är Doug försvunnen. . . LYCKAT! En tiger, hönor och någons bäbis är vad dom hittar på hotell rummet morgonen där på. Hans kompisar börjar ett desperat sökande och berättar inget för dom där hemma och specielt inte till Dougs blivande fru. Ju mer dom gräver sig in i gårdagen ju mer inser dom att den måste varit helt ur kontroll.
Den är extremt rolig och kanske en av dom bästa komedierna på länge. 9/10 Spikade poäng.

Se filmen Online!
KLICKA HÄR!

http://www.novamov.com/video/4a5d4d6cb92d6


Zombieland




SE FILMEN ONLINE!

KLICKA HÄR!
DEL ETT:

http://fairyshare.com/watch-5aed1e50fbecf006e#

DEL TVÅ:
http://fairyshare.com/watch-62c5a449a45c7cee9#


Återigen har jorden drabbats av en katastrof, ännu ett dödligt virus. Återigen har monster, ännu en gång zombier, tagit över USA medan de sista människorna slåss för sin överlevnad. Inte igen, tänker man. Men ganska snart börjar man motvilligt intressera sig för hur den töntige Columbus, spelad av den förtjusande Jesse Eisenberg från The squid and the whale, ska lyckas tillämpa sina hemmagjorda överlevnadsregler på verkligheten. Och när han så småningom förenas med Harrelsons tuffe och självgode Tallahassee och de två inte helt pålitliga flickorna Wichita (Stone) och Little Rock (Breslin) börjar det bli både spännande och roligt. // SvD
anledningen att jag lånade SvDs recenssion är för att jag inte sett filmen själv än!


You Only Live Twice

SE FILMEN ONLINE
KLICKA HÄR

http://www.novamov.com/video/4a9514fa07379

När Blofield, SPECTRES toppman, försöker starta ett kärnvapenkrig genom att kapa en rysk och en amerikansk rymdkapsel, får agent 007 James Bond omedelbart uppdraget att förhindra den förödande katastrofen kriget skulle innebära. Hans uppdrag tar honom till Japan, där konfronteras han med den ondskefulla SPECTRE-organisationen och dess djävulska ledare, Ernst Stavro Blofield.

En av dom äldre men inte en av dom sämre , den här är en av mina favoriter 8/10 är den värd!

SE FILMEN ONLINE
KLICKA HÄR

http://www.novamov.com/video/4a9514fa07379


Hot Fuzz




SE FILMEN ONLIE!
KLICKA HÄR!

http://www.thepiratecity.org/904_Hot_Fuzz.htm

Det här är en av dom bästa filmerna jag någonsin sett, period.
Hot Fuzz handlar om Nicolas Angel som är en polis i London med den mest perfekta polisutbildningen man kan tänka sig. Han lever för sitt jobb och tar det på största allvar. Han är Londons bästa polis och arresterar 400% mer brottslingar än genomsnittet. Men eftersom han gör det vill hans kollgor få honom flyttad för att inte dom ska bli arbetslösa, så han blir flyttad till en liten by på landsbyggden kallad, Sanford. I Sanford har det inte hänt något på mycket mycket länge, för länge. Polisstyrkan där är övergödd och försoffad, med anledning till det också. Som sagt det händer inget. Men redan första natten när Nicolas kommer dit börjar han arrestera lokalinvånare för små brott. Alla försöker övertala honom att det bara är för att han kommer från stor stan som han ser sånna små grejer. Men helt plötsligt börjar nått hända,  personer börjar mystiskt att dö. Alla i byn är övertygade om att det är olyckshändelser men Nicolas luktar mord. Tillsamans med sin nya partner Danny så försöker han hitta ett mönster och en lösning , det visar sig vara en mycket otippad mördare , med ett mycket otippat motiv. *Här ska jag försöka att inte säga för mycket men* En Högst oväntad vändning kommer och det går inte en sekund utan att du ler, helt underbart.
Det är den här vändningen tillsamans med allt som har hänt innan som gör den här filmen så otroligt bra/rolig och totalt underhållande. Det är säkert många som redan sett den men för er som inte gjort det så säger jag bara DEN MÅSTE SES! Ni kommer älska den. Jag är kanske så upphetsad efter filmen just nu men idag så blir det 10/10! Den är GRYM. Som sagt måste ses!!

SE FILMEN ONLIE!
KLICKA HÄR!

http://www.thepiratecity.org/904_Hot_Fuzz.htm


Moonraker


SE FILMEN ONILE
KLICKA HÄR!!

: http://static.youku.com/v1.0.0060/v/swf/qplayer.swf?VideoIDS=XMjU3NTE5NTI=&embedid=-&showAd=0
(Jag får ursäkta för den japanska texten men de fanns ingen annan stream till den här gamla filmen)

En rymdfärja monterad på en Boeing 747 blir stulen under mystiska omständigheter. Agent 007 skickas ut för att besöka tillverkaren, miljardären Hugo Drax, och be om ursäkt. Under besöket görs flera försökt att mörda Bond. Drax misstänks för att själv stå bakom stölden av färjan. Tillsammans med rymdforskaren och CIA-agenten Holly Goodhead upptäcker Bond att Drax planerar att utplåna mänskligheten. Till sin hjälp har en mycket speciell man vid namn Jaws.

Den är förjävla bra ända tills dom kommer ut i rymden, då spårar det ur med alla laser vapen tycker jag , men man får sej ett gott skratt så poängen blir ändå 8/10 , Bond kommer alltid att vara Bond!

SE FILMEN ONILE
KLICKA HÄR!!

: http://static.youku.com/v1.0.0060/v/swf/qplayer.swf?VideoIDS=XMjU3NTE5NTI=&embedid=-&showAd=0
(Jag får ursäkta för den japanska texten men de fanns ingen annan stream till den här gamla filmen)


Octopussy

 

SE FILMEN ONLINE:

KLICKA HÄR!!

http://www.tv-links.cc/redir4.php?l=aHR0cDovL3d3dy5tb3ZzaGFyZS5uZXQvdmlkZW8vcGRrbGlmcXY0MXE1Zw==



Adams spelar smugglardrottning, och Jourdan är sobert ondskefull bov med planer på att spränga en Nato-bas i Tyskland i detta Bondäventyr. Biljakter,båtjakter och högflygande fiender är för den som tittar vardags mat, en av dom mest kända filmerna.

Skön att titta på , inte min favorit men va fan de är ju Bond! 7/10.

SE FILMEN ONLINE: http://www.tv-links.cc

KLICKA HÄR!!

/redir4.php?l=aHR0cDovL3d3dy5tb3ZzaGFyZS5uZXQvdmlkZW8vcGRrbGlmcXY0MXE1Zw==



The Spy Who Loved Me

SE FILMEN ONILE
KLICKA HÄR!!

http://tvshack.net/movies/The_Spy_Who_Loved_Me__1977_/

Ett galet geni, havsforskaren Stromberg, planerar att ödelägga jorden och bygga upp ett nytt rike på havets botten. Bond sänds omedelbart ut för att reda ut situationen. Hotet rör både öst och väst, vilket gör att den brittiska underrättelsetjänsten och KGB beslutar sig för att samarbeta.

Bond , Bond och åter Bond ! 7/10 skulle man väl lätta kunna sätta :)


SE FILMEN ONILE
KLICKA HÄR!!

http://tvshack.net/movies/The_Spy_Who_Loved_Me__1977_/



RSS 2.0