Batman the Dark Knigth



Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://www.movshare.net/video/495a627426da9#

Den här filmen fick kritkerna att jubla och fick en hel värld på fall.
Jag tänker inte skriva nått om den här filmen för om du läser de här ska du se den så är det bara , fast du har sett den förut så ska du se den igen, så jävla bra är den. Kom ihåg att jag har en streamlänk där du kan titta på filmen direkt på nätet.


Älskar filmen , en av dom bästa filmerna någonsin , 10/10 och det är spikade poäng

Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://www.movshare.net/video/495a627426da9#



Batman Begins



Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://www.cinecast.us/872_batman_begins.html

Det här är berättelsen om hur miljardären Bruce Wayne(Christian Bale)  blir Batman och hur han tar sig an packet i Gotham City, en stad som förfallit sedan Waynes föräldrar mördats i hans tidiga barndom. När hans föräldrar mördas blir han lämnad ensam med ett helt imperium under fötterna, men han inser efter ett tag att även han kan vara i en risk son och lämnar Gotham för att söka sig till sitt öde. Han lämnar både USA och västvärlden och beger sej långt öster ut, och möter Ra's Al-Ghul, en extrem ninjatränare som vet allt om kroppen och både det medvetna och det omedventa. Han tränas och återväder för att kämpa mot brotlisgheten för Gothams säkerhet.


Stort fan till både batman och den här filmen , mycket bra. Dock känns de som att den här mest är en uppladdning för nästa film, the dark knight.9/10 starka poäng , se den!


Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://www.cinecast.us/872_batman_begins.html



Smokin' Aces

Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://www.novamov.com/video/4a9634b4e1030#

Nu är det dags för en rätt speciel film men som har sina stunder.
Buddy 'Aces' Israel är en showartist i Las Vegas som på fritiden sysslar med kriminalitet och umgås med maffian. Då FBI lyckas övertala honom att vittna i en rättegång mot en av de stora maffiabossarna blir det dåligt.... minst sagt. Nu sitter det ett pris på hans huvud, summa: en miljon dollar. Alla i den undre världen och med rätt kretsar är nu på jakt och riktigt pengar hungriga, här är det ord och inga visor , rå action. Tremor Brothers , de är allt jag säger håll utkik efter dom.
Rätt skön film att slö titta på men inget man liksom ... anstränger sej till i alla fall inte jag. Skön action 6/10.


Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://www.novamov.com/video/4a9634b4e1030#




Brüno



SE FILMEN ONILE!
KLICKA HÄR

http://www.movshare.net/video/ihcmihuafmqcv
OBS CAM!


Vet att jag är sjukt sent ut med den här recensionen , såg filmen samma vecka som den släptsen men skriver om den först nu. Illa....
En engelsk komiker, Sacha Baron Cohen, blonderar sig och blir bögbimbon Brüno, hysteriskt exhibitionistisk modereporter från Österrike. Med sin smygbögige assistent (Gustaf Hammarsten) och med en passion för anusblekning drar han västerut för att bli superkändis. Filmen om Brüno visar hur hans flagranta bögighet gör heterosexuella amerikaner mer eller mindre obekväma i diverse hårt skruvade situationer. Frågan är om man ska skratta eller gråta. / SvD , jag tyckte de va så jävla bra skrivet så jag plankade det , förlåt! 7/10 man måste ha rätt humor annars blir man bara förbannad! Jag personligen tycker inte den va så jävla bra hela tiden men den hade verkligen sin glory moments

Inga streams upp än eftersom den inte släppts på dvd och filmbolaget har hög säkerhet.


SE FILMEN ONILE!
KLICKA HÄR

http://www.movshare.net/video/ihcmihuafmqcv
OBS CAM!



Best laid plans



Amerikanskt kriminaldrama från 1999. Nick är fast i ett trist jobb i en ökenstad. Han hoppas på att få ärva pengar efter sin far som nyligen dött, men det visar sig att hans far inte hade några pengar. När allt ser som mörkast ut träffar Nick kärleken, Lissa. För att kunna lämna staden måste de få ihop pengar och Nick ser en chans när en arbetskamrat erbjuder honom att vara med vid ett inbrott. Men stöten leder bara till ännu mera problem för Nick och Lissa.
Rätt sjuk film måste jag säga , rätt oväntade vändningar. Ingen super film men men , den dög. 4/10 kan jag väl smacka på med men ingen höjdare.

Finns varken trailer eller streamlänk so sorry!

Waynes World



Galet skön film som handlar om Wayne Camble (Mike Myers) och Garth Algar(Dana Carvey) som har sin egen tv-show kallad "Waynes World". Sen kommer det nån "elak" tv producent som vill köpa upp showen för han ser att den drar till sej titta siffror. Mer än så vill jag inte säga , för filmen får tala för sej själv. Inslag med humor från andra filmer , citat och en hel del eget! 80 talet när det är som bäst!
Underbar hurmor och gillar du inte den första gillar du den andra. Måste ses även fast de inte blir riktigt full pott så är det ett måste!

Streamlänk till filmen : ---



Wind Talkers


Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://stagevu.com/video/mvxybfmvmwbt


Den här filmen utspelar sig under andra världs kriget i stilla havet där sergant Sergeant Joe Enders (Nicolas Cage) får i uppdrag att skydda en hemlig kod som avänds i fronterna. Koden är på ett uråldrigt idian språk och konden som ska skyddas , eller rättare sagt kodaren är en riktig Navajo inidian.
Rätt skön film att slö titta på , inget man tar sig tid att titta på men om man har dåligt med å göra så tycker jag att den bör ses 5/10 , inget va egentligen super , men jag gillar Nicolas Cage :)

Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://stagevu.com/video/mvxybfmvmwbt



Gridiron Gang


Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://watchmovies.110mb.com/filebase.php?id=http://filebase.to/files/707468/Gridiron_Gang_2006_DvDrip-aXXo-Myvideolinks.Giesecke.Tk.avi

Den filmen handlar om ett gäng ungdomar i en ungdomsanstalt som får chansen att spela i ett amerikanskt-fotbollslag. Det är delen av ett rehabiliterings program som fängelset själv satt upp och som drivs av Sean Porter(Dwayne Johnson) och Malcolm Moore (Xzibit). Varje ungdom har sin egen historia och anledning att dom hamnade i sin nuvarande sist. Alla behöver hjälp på sitt eget sätt så för Sean och Malcolm blir den ena dagen inte ett dugg lik den andra.
Måsta säga att det var en mycket speciel film , inte sett många spelfilmer som beskriver unga brottslingar liv och synvinkel. Jag blev förvånad över hur väl gjord den är och hur duktiga dom unga skådespelarna är. Det som gör det hela ännu mer intressant är att den är baserad på en värklig historia. Poäng? stark 7/10 skulle jag säga , för den va faktist mycket bra! Hejja the Scorpion King.

Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://watchmovies.110mb.com/filebase.php?id=http://filebase.to/files/707468/Gridiron_Gang_2006_DvDrip-aXXo-Myvideolinks.Giesecke.Tk.avi


The Lord of the Rings: The Return of the King

Se filmen online!:
KLICKA HÄR

http://freemoviesaddict.com/movie.php?id=43

Yes sista i serien, och den absolut längsta, upp mot 4 timmar! Tänkte inte skriva så mycket om den.
Frodo, Sam och Gollum är nu nära Mordor, mycket nära. Gimli, Aragon, Gandalf och Legolas står nu inför nästa stora slag , slaget om midgård som kan bli det sista och avgörande kriget som en gång för alla ska visa om det blir Sauron och hans orc rike eller männsikorna som styr världen. Oddsen ligger övervägande på Sauron som har skapat enorma arméer.
Jag orkar inte skriva så mycket mer , låt trailern tala för sej själv! Den här är helt otrolig att se på bio tro mej , så du med bio anläggning har nått att se fram emot. Ljud och bild = superb! Humorn träder in ännu ett snäpp i den här filmen och Gimlis och Legolas eviga orc-dödar tävling forsätter , och dom dräpande dvärgkommentarerna kan få den mest bittra att le. Sen kan du tänka på en sak när du tittar på den , den har egentligen 6 möjliga slut, man tycker bara att den sluta om och om igen. Annar grym film , grym serie! Se och njut!


Se filmen online!:
KLICKA HÄR

http://freemoviesaddict.com/movie.php?id=43



Lord of the Ring: The Two Towers



Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://milledrive.com/videos/12440/The_Two_Towers_2002_.html

Two Towers , nummer två i triologin go ffs!
Yes i slutet går ju Frodo (Elijah Wood) och Sam (Sean Astin) sin egen väg. Marry (Dominic Monaghan) och Pippin(Billy Boyd) blir fångade av Urukaierna/orcerna och Aragon(Viggo Mortensen) Gimli(John Rhys-Davies) och Legolas(Orlando Bloom) jagar efter dom. Sam och Frodo får väldigt tidigt av en varelse som följt dom en längre tid, Gollum som är en besatt gammal hob * fast han beter sej eller ser verkligen inte ut som en! * som vill ha tillbaka sin älskade. Men han går med på att visa vägen till Modor i utbyte att dom inte dödar honom. Marryn och Pippin lyckas fly från Urukaierna under ett anfall av människor, ut i en uråldrig gammal skog där dom stöter på en Ent, ett gammalt levade träd som kan gå, tänk och tala. Enten tror givetvis att dom är Orcer och bestämmer sej för att ta dom till den vite trollkarlen, "Sauroman" är deras förste tanke. Aragon, Gimli och Legolas stöter också ihop med männsikorna som dödat orcerna, dom visar sej vara utvisade ryttare av Rohan, ett människo rike bland bergen vars kung blivit förtrollad av Sauroman. Rohan är under ständig av orcer och blir plundrat och mördat bit efter bit. Vem den vite trollkarlen är får ni faktist titta själv och se vem det är.

Så klart , precis som den första, super bra ljudlagt och häfftiga vinklar och effekter. Jag har fortfarande inte bestämt mej för nån poäng skriv gärna i kommentaren under vad du tycker!


Se filmen online!
KLICKA HÄR!

http://milledrive.com/videos/12440/The_Two_Towers_2002_.html



RSS 2.0